SKICKA IN EN LÄSARBILD »

OBS! Använd inte å, ä eller ö i bildens namn. Då krånglar uppladdningen.
Inskickad bild måste vara minst 750 pixlar bred. Skicka inte in andras bilder, bara dina egna som du har rätten till. Innan publicering kollar vi så att din bild inte är kränkande för någon annan eller på annat sätt olämplig. Tidningen betalar ingen ersättning för inskickade läsarbilder. Tidningen förbehåller sig rätten att även publicera bilderna i papperstidningen och våra sociala medier. Klicka på en bild så visas den i större storlek tillsammans med fotografens namn och bildtext. Du kan bläddra mellan bilderna genom att klicka på pilarna. På surfplattan och i mobilen är det bara att dra med fingret åt sidan för att byta bild.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Junibilden
Foto: Kalle Gärdin

LÄSARNAS EGET BILDGALLERI – MED EXTRA SOMMARTÄVLING!

I sommar satsar vi lite extra på läsarnas bildgalleri. Vid sidan av de vanliga läsarbilderna efterlyser vi också lite udda bilder som går under rubriken ”Knäppt i sommar”.

Det innebär också två parallella tävlingar med två möjligheter att ta hem presentkort på 250 kronor. En med ”vanliga” bilder på allt mellan himmel och jord, precis som tidigare. Och en med knäppa, kul och annorlunda bilder där motivet är viktigare än kvalitén. Det kan vara allt från udda trafik- och butiksskyltar till dråpliga situationer. Då och då kommer vi också publicera bilder i pappers-AT.

Vill du skicka in en bild? Öppna och fyll i formuläret här ovanför.

Bilden publiceras här så fort vi har godkänt den.

Månadens bild och dess fotograf belönas med presentkort på 250 kronor. Efter årets slut röstar läsarna om Årets läsarbild.

Knäppt i sommar pågår fram till 15 augusti och även här belönas vinnaren med 250 kronor. Märk bilden med KNÄPPT i bildtexten.

Klicka på en bild om du vill se den i större format.

Här kan du få fototips av Björn Emanuelson, som har gästbloggat i AT.


Sida 1 av 68012345...Sista »