SKICKA IN EN LÄSARBILD »

OBS! Använd inte å, ä eller ö i bildens namn. Då krånglar uppladdningen.
Inskickad bild måste vara minst 750 pixlar bred. Skicka inte in andras bilder, bara dina egna som du har rätten till. Innan publicering kollar vi så att din bild inte är kränkande för någon annan eller på annat sätt olämplig. Tidningen betalar ingen ersättning för inskickade läsarbilder. Tidningen förbehåller sig rätten att även publicera bilderna i papperstidningen och våra sociala medier. Klicka på en bild så visas den i större storlek tillsammans med fotografens namn och bildtext. Du kan bläddra mellan bilderna genom att klicka på pilarna. På surfplattan och i mobilen är det bara att dra med fingret åt sidan för att byta bild.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

till artikeln om månadens bild
Oktoberbilden
Foto: Madeleine Söyland

LÄSARNAS EGET BILDGALLERI.
EXTRA PRIS FÖR BÄSTA LIGHTSBILD!

Välkomna till läsarnas eget bildgalleri. Här finns plats för både vackra och roliga bilder. Ett extra pris delas ut till bästa bild från Lights in Alingsås 2017. Vinnaren utses när ljusfesten är över.

Skicka in en eller flera bilder via formuläret ovan och var med i tävlingen om månadens läsarbild. Priset är ett presentkort på 250 kronor. Efter årets slut röstar läsarna om Årets läsarbild. Då och då publicerar vi också läsarbilder i pappers-AT.

Vill du skicka in en bild? Öppna och fyll i formuläret här ovanför.

Bilden publiceras här så fort vi har hunnit godkänna den.

Klicka på en bild om du vill se den i större format.

Studerar eller forskar du på universitet? Då kanske PhotoChallenge 2017 är något för dig. Temat är Girl Power. Första pris är 5400 Euro. Till PhotoChallenge 2017 >>


Sida 1 av 69912345...Sista »