Skriv en debattartikel

Genom att skicka in nedanstående formulär, godkänner du AT:s Debattregler

* Betyder obligatorisk uppgift

Här kan du ventilera sådant som är av allmänt intresse och har lokal anknytning till Alingsås, Vårgårda eller Herrljunga eller regional anknytning till Västra Götalandsregionen. Välj Alingsås, Vårgårda, Herrljunga eller Regionalt under Debattavdelning.

Skriv in ditt inlägg i formuläret och skicka det till redaktionen. Alla inlägg granskas innan de publiceras.
Vi gör sedvanlig, pressetisk granskning innan publicering. Det sker framför allt på vardagar men vi försöker vara så snabba som möjligt. Vi förbehåller oss rätten att korta ner texter och göra språkliga korrigeringar. Vi publicerar också ett urval av insändarna i papperstidningen.

Du får använda signatur, men måste uppge namn, e-postadress och telefonnummer till redaktionen. Annars publiceras inte inlägget. Fyller du inte i signaturfältet visas ditt namn under insändaren. Den som kritiserar namngiven person måste själv skriva under med sitt namn. Länkar tillåts endast i undantagsfall.

Om du vill kommentera en tidigare insändare kan du göra det genom att klicka på Kommentera efter just den texten. Observera de särskilda reglerna för kommentarer. De innebär bland annat att du som kommenterar har ett ansvar enligt lag för det du skriver.

Vill du hellre e-posta din insändare till oss går det bra på debatt@alingtid.se.

Ditt inlägg får inte innehålla:

  • personliga eller kränkande angrepp
  • rasistiska åsikter eller hets mot folkgrupp
  • svordomar och könsord
  • uppmaningar till brott
  • länkar till webbplatser med rasistiskt eller pornografiskt innehåll
  • användning av material som är skyddat av upphovsrätt

Kom med vederhäftig kritik. Alingsås Tidning ska inte vara någon offentlig skampåle.