Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nu blir det andra bullar när Lindex till stan rullar

Först och främst: superkul att Lindex väljer att återkomma till Alingsås och jättekul att man satsar rejält och kommer (förhoppningsvis) skapa många nya arbetstillfällen här.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Mejla till: [email protected]

 

Sedan en rejäl applåd till vår starke man, herr Filipsson! Killen som gjort detta möjligt och som i princip med egna krafter lyckats med detta stora uppdrag att fixa hit dem. Unnar honom verkligen att vara på tidningarnas första sidor och ta åt sig äran även för denna prestation!

Nu är det också äntligen på sin plats att gratulera alla oss befintliga företagare i Alingsås. För nu är det slut på alla segdragna processer om bygglov, prickad mark och detaljplaner som är 40-50 år gamla, för det går ju snabbt som vinden att fixa fram nya. För det som nu har gällt för Lindex måste väl också gälla oss som har haft företag i Alingsås i både 30, 40 och 100 år? Vi som försökt att ge Alingsåsarna arbeten i alla år och försökt växa, komma framåt och utvecklas. Vi som stångat våra huvuden blodiga i våra kontakter och processer med Alingsås kommun. Vi redan befintliga Alingsåsföretag ser nu fram emot att ta del av kommunens nya företagsvänliga policy, ”Lex Lindex!” som innebär:

• Alingsås kommun producerar nya och ändamålsenliga detaljplaner på nolltid!

• Alingsås kommun kan få fram tomter till företag i monsterstorlek ögonabums!

• Alingsås företagare har inga som helst problem att få bygga på befintlig åkermark! (vilket i alla andra sammanhang är omöjligt.)

• Alingsås kommun bygger nya fina vägar till ert företag!

• Behöver något företag en fin, belyst gång och cykelväg till sin adress så fixar kommunen det direkt, free of charge!

• Skulle något företag i Alingsås få ett stort behov av en hel massa ström så ringer herr Filipsson per omgående upp Alingsås Energi och utger propå om ny kabel på studs!

• Skulle länsstyrelsen ha minsta invändning så vet landshövding Filipsson på råd innan någon där hinner säga ”fornminne”!

• Skulle någon endaste protestera mot något så går de att flytta på!

• Skulle säkerligen tro att säljchef Filipsson även kan fixa synnerligen bra ”Lindexrabatt” på tomtpriset också!

Alingsåsföretagare med nyvunnen, sprittande framtidstro!

LÄS OCKSÅ: E20 utanför stan gynnar alla transporter

LÄS OCKSÅ: Lindexetablering tack vare nuvarande E20-sträckning

LÄS OCKSÅ: Lindex nya lager ett jättelyft för Alingsås