Robin nådde inte ända fram

I korthet

13-åriga Vendela Palmgren, Saltsjöbaden, vann talangtävlingen Next star 2008. Robin Blomgren, Alingsås, och Mikaela Samuelsson, Tollered, fick nöja med att att delta.

Tävlingen pågick under februari och mars i Ica Maxi-butiker runt om i landet, både med framträdanden av de tolv finalisterna och med en omröstning.

Nu har rösterna räknats färdigt och Vendela Palmgren har korats till segrare. Hon får vara med på en cd och sommarturné med Diggiloo. Vendela sjöng låten Här står jag.
Närmast segern var Ellen Jonsson, 13, från Eskilstuna med låten If you can dream och Clara Hagman, 16, från Gävle med I will always love you.

18-årige Robin Blomgren sjöng This love. Han förklarade redan före turnén att han såg den som en rolig grej. Han dröm är att bli studiomusiker och ljudtekniker. 14-åriga Mikaela Samuelsson vill däremot bli artist. Hon sjöng I’m blessed i tävlingen.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.