ARKIVBILD: BOSSE ÅSTRÖM
PRISAD. Henrik Johansson, vd på Candidator AB.

Fin utmärkelse till Alingsåsföretag

Alingsås

Alingsåsföretaget Candidator har tilldelats en prestigefylld utmärkelse. Cisco har utsett Candidator till Select partner of the year.

Det är ett pris som Alingsåsföretaget fått av det stora, internationella företaget i konkurrens med IT-företag i hela Norden.
– Vi är naturligtvis mycket stolta och hedrade över utmärkelsen, säger Henrik Johansson, vd hos Candidator. Särskilt glada är vi över det faktum att vi belönats för vår förmåga att leverera deras avancerade tekniska lösningar även till små och medelstora företag.

Candidator är ett väletablerat IT-företag, som sysselsätter ett 40-tal medarbetare vid huvudkontoret i Alingsås och lokalkontoret i Vara. Företaget verkar främst inom tre affärsområden: IT-tjänster, IT-hosting samt mjuk- och hårdvara.

Kunderna är alltifrån regionala små och medelstora företag till stora internationella koncerner. Att man tilldelats pris som Ciscos Select partner i Norden är en rejäl fjäder i hatten för Alingsåsföretaget.

– Candidator har en långsiktig strategi att fokusera på Ciscos Unified Communications-lösningar och har varit mycket framgångsrika i arbetet med att bygga upp en väl fungerande och växande verksamhet på området, säger Niels Furu, Vice President Nordics hos Cisco.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.