ÖSK vann jubileumsmatch

I korthet

Östadkulle SK firade på söndagen 60 år.
Tillbyggnaden av klubbhuset invigdes och ÖSK:s representationslag besegrade Säven/Hol med 2–1 (1–1).
– Ingen höjdarmatch, men det var kul med mycket folk, säger ÖSK-tränare Janne Nilsson.

Östadkulle bjöd på fri entré och fika till alla gäster och Janne Nilsson berättar om en publiksiffra på närmare 200. Det spelades också en förmatch mellan klubbarnas pojklag, och Sven-Åke Mökander från Vårgårda kommun invigningstalade när tillbyggnaden av klubbhuset nu står färdigt.

Själva matchen började gästande Säven/Hol bäst och tog ledningen genom Andreas Arvidsson.
– Sen tvingades vi tyvärr ändra om lite i laget och de kom in i matchen, säger bortalagets tränare Claes Johansson.
Martin Broberg kvitterade före paus och i andra halvlek var ÖSK det bättre laget.
– Vi hade väl något halvläge i början och även någon chans i slutet. Men totalt sett var de tyngre i andra halvlek, menar Claes Johansson, som ser tillbaka på en dyster helg.
– Allt gick emot oss den här omgången och nu ser det mörkare ut igen, suckar han.

I Östadkulle var det av naturliga skäl muntrare miner. När Marcus Olsson gjorde 2–1 på straff innebar det tredje raka vinsten, och femte matchen utan förlust.
– Jag tycker det ser bra ut, även om vi inte gör någon riktigt bra match spelmässigt. Men i dag saknade vi ett par tongivande spelare och Säven/Hol krigade hela matchen så jag är nöjd med att vi kämpade till oss en seger, säger Nilsson.

    Dela innehållet

    Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.