Holmalundsduo erbjuds kontrakt med Trollhättan

Sport

Om Holmalund tappar några spelare till FC Trollhättan är ännu inte klart. Men både Anthon Gustavsson och David Johansson är fortfarande högintressanta för division I-laget.
– Anthon har fått ett kontraktsförslag och David ska också få ett, säger FCT-tränare Jesper Ljung.

Anthon Gustavsson befinner sig för tillfället i Thailand, men innan avresan fick han ett förslag från FC Trollhättan.
– Inget är påskrivet, men känslan är att det kommer lösa sig med Anthon, säger Jesper Ljung.

David Johansson var i Thailand före jul, men har haft kontakt med FCT både före och efter resan.
– Vi pratade senast torsdagen före nyår och då frågade de bland annat vad jag ville ha. Då sa jag att det är bättre att de tar fram ett förslag så kan vi utgå från det sedan. Men efter det har jag inte hört något mer, säger David.
Johansson menar dock vidare att det är en del som måste klaffa för att han ska välja spel i Trollhättan.
– Jag bor i Alingsås och reser runt en del med jobbet så det är en del med det sociala. Men skulle alla sådana bitar lösa sig är det absolut intressant, för det kändes skitbra när jag tränade med dem.

Jesper Ljung berättar att David lär få ett förslag i sin hand de närmsta dagarna.
– I dag eller i morgon kommer vi att höra av oss till honom. Men känslan är att det kan bli svårare för honom att få ihop det sociala med tanke på sitt jobb. Det är enklare för Anthon som studerar.  
För äldre broder Johansson, Andreas, tyder det mesta i nuläget på att han inte erbjuds något kontrakt av FCT.
– Just nu är det inte troligt. Vi har redan ett par spelare med hans egenskaper och letar istället efter lite mer fart. Men han är inte helt avskriven eftersom vi fortfarande har en del andra bollar i luften. Men jag ska prata med Andreas också och förklara läget, säger Jesper Ljung.

    Dela innehållet

    Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.