Ingen Berg i Holmalund

I korthet

Vårgårdas Joakim Berg har tränat med Holmalund en tid.
Nu har mittbacken dock bestämt sig för att stanna i Vårgårda IK.

Holmalunds IF letar efter en mittback och det hetaste spåret på senare tid har varit Joakim Berg. Vårgårdakillen har tränat med Alingsåslaget ett par veckor och fanns också med i lördagens träningsmatch mot IFK Göteborg U19.
– Det var roligt att spela och det gick väl ganska bra för egen del, det var bara passningsspelet som inte var något vidare, säger Jocke Berg.

Nu har emellertid 22-åringen fattat sitt beslut inför kommande säsong. Det blir inget med Holmalund utan han stannar i moderklubben VIK.
– Det har varit väldigt roligt i Holmalund och det är ett gott gäng i laget. Men eftersom jag hade sagt till Vårgårda att jag skulle stanna känns det bäst att fullfölja det också.
– Det är ganska sent att byta klubb så det hade inte känts rätt att lämna nu. Dessutom kanske det kommer fler chanser även fast det inte blir något den här säsongen, säger Joakim Berg.

Holmalunds sportchef Janne Nilsson förstår Joakims beslut, men hade samtidigt gärna sett honom på Brogårdvallen i år.
– Det syntes mot Blåvitt att han är väldigt duktig, så det var synd. Vi har ingen ny mittback på gång utan jobbar med det vi har tills vidare, säger Janne Nilsson.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.