FOTO: BOSSE ÅSTRÖM
ANDREAS Benjaminsson och hans kompisar fick till slut jubla över en kvittering.

Daniels kanon räddade en Holmalundspoäng

Sport

Holmalund och Kinna spelade 1–1 på lördagen.
Rödvit poängräddare blev Daniel Svensson som kvitterade med fem minuter kvar.

Holmalund var det lag som spelade sig till de bästa chanserna före paus. Anton Stenseke var aktiv längst fram och var inblandad i det mesta som hände.

Han hade ett bra läge själv och spelade även fram både Andreas Benjaminsson och Tobias Nordgren till bra chanser. Det fetaste läget hade den sistnämnda när han stötte bollen över från nära håll.

Halvleken avslutades sedan med att Kinna gjorde 0–1, och det gav gästerna energi inför andra halvlek. Där hade Holmalund svårt att komma till och Kinna kunde ganska enkelt försvara sig mot hemmalagets attacker.

Det krävdes ett skott utifrån för att spräcka nollan för HIF. Daniel Svensson vek inåt i plan och laddade bössan från långt håll, och fick se bollen gå ända in i nät.
– Riktigt skönt att vi fick med oss en poäng. Vi borde tagit ledningen i första men sen blir det uppförsbacke och vi spelar inte så bra i andra. Men nu lämnar vi ändå matchen med en ganska positiv känsla, sa poängräddaren.

………………………………….

För Alingsås IF fortsätter det att gå tungt. I toppmötet med Fristad blev det förlust med 2–0, och dessutom tvingades både David Hall och Andreas Glännbro lämna planen skadade.

Mer om matcherna i måndagens AT.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.