Holmalund slog Fässberg

I korthet

Holmalund träningsspelade mot bottenlaget i division II, Fässberg, i helgen och gjorde det med 2–1-seger som följd.

– Hade inga jättestora förväntningar, vi har gjort lite omorganisation i laget. Första halvlek är väl heller inte jättebra, där kom vi fel i våra positioner emellanåt. Däremot tycker jag vi fick ihop det riktigt bra i andra och tog över fullständigt, både bakåt och framåt, säger

Hemmalaget gick ifrån till 2-0 innan Fässberg reducerade i slutet av matchen.
– Marcus Heed klev av med en lårkaka men han har sett riktigt bra ut och är tillbaka från sin skada. I övrigt är vi friska och hela och jag tycker det ser bra ut inför serien, säger Sporre vars HIF på onsdag möter Norrby i svenska cupen på Brogårdsvallen.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.