FOTO: BOSSE ÅSTRÖM
BELÖNAD. Eva Lindberg vinner ett presentkort från JRA Datacenter. AT:s webbredaktör Stefan Samuelsson gratulerar.

Candidator stärker säljet

Alingsås

IT-företaget Candidator anställer en försäljningschef med lång erfarenhet i branschen. Johan Wilhelmsson, närmast från Enfo Sweden, tillträder den 6 mars.

– Vi förstärker vår försäljningsorganisation ganska rejält och Johan blir chef för den, säger Johan de Verdier, Candidators vd.
Johan Wilhelmsson har enligt de Verdier lång erfarenhet av att driva och utveckla IT-bolag och har haft en rad ledande positioner inom bland annat Vattenfall, Volvo IT, Enfo Sweden och Enfo Zipper. Han kommer senast från rollen som affärsområdeschef för outsourcingtjänster för Enfo Sweden.

– Candidator är ett välskött och snabbväxande bolag och jag är fantastiskt glad över att jag får möjligheten att vara med och utveckla bolaget framöver. Detta är någonting jag ser mycket fram mot att sätta tänderna i, säger Johan Wilhelmsson i ett pressmeddelande.
Johan de Verdier säger att Alingsåsföretaget har stora planer och att Wilhelmssons kunnande och energi kommer att vara till stor nytta.

Hittills har en av företagets grundare, Joachim Winberg, varit säljledare. Förutom att han är delägare och styrelseledamot arbetar han vidare, främst med nykundsförsäljning.
Candidator AB har vuxit starkt sedan starten 1997 och har idag 75 anställda samt en omsättning på cirka 120 miljoner kronor.

    Dela innehållet

    Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.