Trio testas av Rosén

I korthet

Holmalunds damer testar en trio spelare i januari. Det handlar om Iris Kadric, Sofia Andersson samt målvakten Angelica Andersson.
– Tre intressanta spelare, konstaterar tränare Michael Rosén.

Sofia Andersson, som spelade i Jitex den gångna säsongen, har enligt Rosén fått ett kontraktsförslag av den allsvenska klubben som hon tackat nej till.
– Det innebär ju inte att hon per automatik är klar för oss. Sofia ska träna med truppen i januari, sen får vi se vart hän det landar. Väljer hon Holmalund är det en bonus, förklarar den rödvite tränaren.

Vad gäller Iris Kadric så har den bosniska landslagsanfallaren gjort ett bollpass med Holmalund.
– Jag missade tyvärr den träningen på grund av utbildning. Men Iris är en spelare som jag tror skulle passa bra in i vårt spel. En stark forward som är väldigt allround, säger Michael Rosén.
Vad tror du om chanserna att hon skriver på?
– Det vill jag inte uttala mig om. Jag vet att hon har varit i kontakt med Skövde KIK också. Först och främst vill vi ge Iris chansen att känna sig för hos oss.

Den tredje spelaren som fått ett ”wild card” är Vårgårdatjejen Angelica Andersson, 18.
– Hon var andremålvakt i Frisco säsongen som gick. Angelica är en talang, som vi hoppas vill fortsätta utvecklas i Holmalund.

    Dela innehållet

    Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.