I Fredrik Holms podcast Kallprat, intervjuar han människor som hittat sitt kall i livet. Foto: Privat

Fredrik gör podcast om att hitta rätt i livet

Alingsås

Vad ska man göra med sitt liv egentligen? Den frågan ställer sig Fredrik Holm från Alingsås som nu startat podcasten Kallprat där han intervjuar människor som hittat sitt kall i livet och vågat satsa på sina drömmar.

Fredrik Holm bodde i Alingsås fram till att han var ungefär 20 år. Då flyttade han till Stockholm och så småningom vidare till Göteborg där han nu har bott sedan 2011. Sedan i höstas har Fredrik ägnat sig åt kulturstudier på universitetet, men sommaren kommer att tillbringas med arbete på ett lager i Göteborg.

– Jag vet inte riktigt vad jag vill och har nog inte vetat det någon gång. Jag har känt mig stressad över det. Jag tror inte jag är ensam om det här, men ibland känns det så, säger Fredrik.

Regissör först ut

Med detta som bakgrund bestämde sig Fredrik i höstas för att starta podcasten Kallprat. Dels för att han tycker det är roligt att hålla med ljudmediet, men framför allt handlade det om chansen att få ta del av de människor som hittat sin grej.
– Jag tänkte det kunde bli givande, konstaterar Fredrik.
Första intervjuperson i podcasten Kallprat, som just nu finns tillgänglig på Soundcloud och Spotify, är filmregissören My Sandström som bland annat står bakom de prisbelönta filmerna Nudisten och Knuffen. 

Oändliga valmöjligheter

– Hon har ett jobb där man verkligen måste våga satsa för att lyckas Alla stöter på motgångar, men kanske att det är extra hårt i den branschen. Jag undrar hur man orkar med det, säger Fredrik, om valet av My som intervjuperson.

Att valmöjligheterna är oändliga idag tror Fredrik är en del av förklaringen till att han har svårt att hitta rätt.

– Nu är jag 28 år, det känns som det börjar brinna i knutarna på något sätt. Det här med podden är ett hobbyprojekt men jag hoppas det skulle kunna bli något mer framöver.

Lyssna på Kallprat här:

 

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det