Stabil sista hemmamatch för HIF

Fotboll

Holmalunds damer spelade i kväll sin sista hemmamatch innan sommaruppehållet. Matchen mot Stångenäs började jämnt men efter ett ryck i andra halvlek slutade det med klar hemmaseger, 4-0.

Första halvlek var till en början mycket jämn där båda lagen skapade några farliga målchanser, men där målvakterna stod i vägen. I hemmalaget gjorde Isabella Svensson debut i division 1-sammanhang och stod för flera viktiga ingripanden. Mitt i den första halvleken gjorde Holmalunds Elin Johansson 1-0 och efter det tog hemmalaget över mer och mer. Matchen bjöd på tufft spel med många fysiska närkamper.

I paus genomfördes två byten hos de röda och offensiven skruvades upp ordentligt när Holmalund visade vilja och aggressivitet. Ungefär 70 minuter in i matchen spelade Antonia Ferm Sandberg fram Jenny Holm som placerade in 2-0. Inte långt därefter kom också det tredje hemmamålet när Antonia den här gången agerade målskytt och stötte in en retur på ett långskott.

Matchen var där så gott som avgjord och även om Stångenäs fick lite tryck på slutet med några hörnor så var det inhopparen Emelie Johansson i hemmalaget som fick sista ordet. Strax innan slutsignal la hon bollen över målvakten och in i nät till slutresultatet 4-0. 

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det