Utklassning på Brogårdsvallen

Fotboll

Holmalunds damer inledde höstsäsongen på bästa tänkbara sätt. I den heta sensommarvärmen besegrades Mariestads BOIS med siffrorna 5-1 (2-0). 

I den tolfte spelminuten tog HIF ledningen genom Maria Sjöberg som vid bortre stolpen tryckte in bollen på inlägg från kaptenen Katti Ölvebo. Strax innan paus kom 2-0 på friläge av Emelie Johansson. Holmalund kontrollerade matchbilden och lät inte gästerna få många målchanser. 

I andra halvlek inledde hemmalaget med press och erövrade boll högt på planen, vilket skulle ge utdelning. I matchminuterna 54, 58 och 62 kom tre snabba HIF-mål genom Antonia Ferm Sandberg, Sara Svensson och Olivia Sultan. Både Antonias och Saras mål var på nick i straffområdet. Dessvärre fick inte Holmalundsmålvakten Karolina Hultgren hålla nollan utan Mariestad reducerade med tjugo minuter kvar av matchen till slutresultatet 5-1.

  • Rasmus Tynander
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det