Döms till fängelse för narkotikabrott

Herrljunga

En 22-årig Herrljungabo döms till fyra månaders fängelse för innehav av närmare 100 gram cannabis.

Under sommaren blev en polisman vittne till hur den 22-årige mannen kastade ifrån sig ett föremål när han såg att polis fanns i hans närhet. Föremålet visade sig vara ett glasögonfodral som innehöll 96 gram cannabis. Händelsen resulterar i att mannen, som även var påverkad av cannabis, fälls för narkotikabrott och ringa narkotikabrott.

Mannen var under sommaren även inblandad i en händelse där han i hög fart körde motorcykel i Herrljunga. 22-åringen som var drogpåverkad under körning tappade kontrollen över fordonet och orsakade en olycka när han inte kunde stanna i en korsning där han hade väjningsplikt. I den delen fälls han för vårdslöshet i trafik, rattfylleri och grov olovlig körning.

puff_först_för_prenumeranter

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det