Foto: Patrik Skoglöw

Alingsås Hockey blev överkörda

Ishockey

Det blev en riktigt tung dag på jobbet för Alingsås Hockey när serieledaren Hanhals IF kom på besök. Efter den första perioden låg hemmalaget under med 3-0, och gästerna fortsatte trycka in puckarna i mittperioden.

Vid 4-0 kom Hanhals in från höger och skickade upp en backhand i nättaket, 5-0 uppkom efter en fin passning som gjorde så att Fredrik Johansson kunde runda Anton Aversund, 6-0 var ett klassiskt power play-mål från blålinjen och 7-0 rakades in på en retur. 

Även 8-0 kom i den tredje perioden, vilket innebar att Hanhals IF tog hem sin åttonde raka seger för den här säsongen. För Alingsås Hockey är läget betydligt jobbigare efter åtta spelade omgångar. Sju poäng innebär endast två poäng ned till tabelljumbon Hovås HC.

Läs mer om matchen i tisdagens AT. 

 

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det