AMTS är redo för publiken

alingsås

I morgon, fredag, är det premiär för AMTS uppsättning av Andrew Lloyd Webbers och Tim Rices Jesus Christ Superstar.
AT bjuder på en smygtitt i klippet ovan.

I går, onsdag, hade AMTS genrep på Palladium och i morgon kväll, fredag, smäller det på riktigt.

– Stämningen i gruppen är jättebra, folk är väldigt peppade. Vi har haft en hel del som varit småkrassliga, men alla är här och fokuserade. Det känns verkligen att det börjar bli dags för premiär, säger Malin Yring, ordförande i AMTS och koreografiansvarig.

Förra året satte AMTS upp Musikalafton, en föreställning med scener ur fyra olika musikaler. I år är blir det annorlunda då det är en musikal, Jesus Christ Superstar, som ska levereras.

– En skillnad är att det blir ett grundligare karaktärsarbete för alla i ensemblen. På ett sätt är det svårare, men det är också väldigt kul med en längre föreställning och få följa karaktärerna i en

Vad tycker du är föreställningens största styrka?

– Det ligger alltid i betraktarens öga såklart, men jag tycker definitiv den är väldigt äkta. Mycket mer äkta än vad jag först trodde skulle vara möjligt, faktiskt. Det är väldigt fräckt att se ensemblen leverera på en så hög nivå.

Fotnot: Jesus Christ Superstar spelas på Palladium fredag, lördag och söndag tre veckor framöver.
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.