Doldis tar över efter Julin

Fotboll

Christer Stolt, 49. Där har ni mannen som nästa säsong är huvudtränare för Holmalunds IF:s elitettanlag.
– Det här känns väldigt stimulerande, säger stockholmaren, boendes i Vänersborg.

HIF har alltså hittat sin nya huvudtränare efter Jessica Julin.
Det handlar om en utflyttad stockholmare, boendes i Vänersborg, som nu tar sig an jobbet att ta Holmalund till nästa nivå.
– Det ska bli otroligt kul att ta mig an ett såpass duktigt lag som Holmalund. Jag har länge haft tankar och idéer som jag velat testa men inte fått möjlighet till, då nivån inte alltid varit så hög och kontinuitet är svår att få. Jag vill gärna prova mina idéer men viktigast är i slutändan att få med sig gruppen och varje spelare, så alla känner sig delaktiga, säger Stolt till AT-sporten.

Stolt flyttade till Vänersborg för kärlekens skull för en handfull år sedan, med tränaruppdrag på herrsidan i divisioner från trean till femman på sitt CV.
Väl i Vänersborg spred det sig att han varit fotbollstränare sedan innan och därmed dök ett antal uppdrag upp, allt från A2-gänget i Vänersborgs IF:s herrar till att ta över huvudansvaret för Frändefors damer.
– I Frändefors hade vi till en början knappt lag, vi fick ringa runt till kompisar och gamla spelare men till slut blev det ett riktigt gott gäng där ute. Att få ett lag att fungera handlar mycket om att sätta en organisation, säger Stolt.

 

Läs mer om nye tränaren i lördagens AT

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.