Fotbollsgalan gjorde succécomeback

Fotboll

Det blev en fest i fotbollens tecken som det kommer pratas om länge i vårt närområde.
Fotbollsgalans återkomst blev precis den succé alla hade hoppats på.

Det låg onekligen en spänning i luften när de närmare 600 gästerna började samlas i Estrad Alingsås foajé under den tidiga lördagskvällen.

Många, ja alla, var nyfikna på vad en lokal fotbollsgala 2016 innebär och känslan efter att allt var över, var att alla var mycket nöjda över svaret dom fick.

Ledda av Chris Härenstam och Patrik Westberg på scen, delades det ut priser till allt från årets försvarare till årets eldsjäl. Det hela avslutades såklart med de stora priserna, där Anna Furberg vann SERNEKE-pokalen som årets damfotbollsspelare i trakten. Nels A Dahlquists minne gick till Andreas Johansson, för övrigt tredje gången under kvällen som Johansson var uppe på scen och hämtade ett pris.

Om Johansson var galans kung, var Anneli Carli i Frisco galans drottning då även hon fick kliva upp och ta emot publikens jubel tre gånger om.

Men frågan är om inte allas favoritpris ändå gick till ett underbart gäng med glädjen i första rummet. Hederspriset till Långareds E-lag rev ner långa, stående ovationer och lirarna i laget var inte sena att insupa hyllningarna.

Ett lag som på ett perfekt sätt sammanfattar det som alla på Fotbollsgalan 2016 nog kände under kvällen – ren glädje.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.