Arkivbild: JÖRGREN BJÖRME
Calle Skoglöf, på väg att byta klubb.

HIF-målvakten kan bli tränare i AIF

Fotboll
Calle Skoglöf har bestämt sig för att lämna Holmalund. Nästa anhalt kan bli moderklubben Alingsås IF där en roll som assisterande tränare till Per Krantz är högaktuell för 27-åringen.
 
– Jag var tydlig mot Holmalund i ett tidigt skede att jag inte skulle fortsätta om vi missade avancemang till division II. Det i kombination att kroppen inte känns helt hundra gjorde att mitt val att lämna Holmen var ganska givet, säger Skoglöf till AT.
Han berättar vidare att tränarrollen lockar:
– Att bli tränare är något jag som verkligen vill i framtiden. Och med tanke på att AIF är min moderklubb och att jag känner många av killarna i laget skulle en sådan lösning vara en utmaning.
 
Hur ställer du dig till spel?
– Jag har inga planer på att stå i mål, så mycket kan jag säga. Att spela matcher är en sak, men att träna tre-fyra gånger i veckan håller inte kroppen för i dagsläget. 
 
Hur långt har du och AIF kommit i förhandlingarna?
– Vi pratar med varandra, och ett besked huruvida det blir kommer här längre fram i veckan. Ingenting är hundraprocentigt bestämt ännu.
 
___________________
 
Vad gäller klara övergångar i den lokala fotbollen är det spikat att Joel Hallenbert lämnar Vårgårda för Gerdsken. 
 
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.