Larm om misstänkt skottlossning

Alingsås

Under lördagskvällen fick polis påringningar om eventuell skottlossning i skogarna kring Torvmossen.

Det var flera kraftiga knallar som hördes under lördagskvällen, med början någonstans vid sju- åttatiden på kvällen. Polis larmades ut till Torvmossen och i samband med det stoppades en personbil som kom från det område där skottlossningen hörts. Föraren av bilen visade tecken på att vara berusad och är misstänkt för rattfylleri. Enligt uppgifter från polisens presstalesman i Göteborg ska det i fordonet ha påträffats patroner och magasin till ett vapen. Enligt de uppgifter som framkommit ska det ha förekommit skjutning med ett jaktvapen med en fest på en adress i området.

– Man har skjutit med ett jaktvapen i luften. Det verkar handla om ett minst sagt dåligt omdöme, säger Tommy Nyman, presstalesman hos polisen, som uppger att den person som har licens för vapnet inte ska ha varit hemma vid skjutningen.

Med anledning av uppgifterna om skottlossning hade polis under lördagskvällen helikopter på plats i Alingsås och sökte efter misstänkta personer i området kring Torvmossen.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.