Ännu en misstänkt rånare gripen – i Alingsås

Alingsås

En man i 18-årsåldern greps tidigt på måndagsmorgonen i Alingsås, misstänkt för inblandning i rånet på Glimmergatan för drygt en vecka sedan.

Det var vid sjutiden på måndagen som polis slog till i en riktad insats mot en bostad i Alingsås. På adressen fanns i en man i 18-årsåldern, vilken anhölls i sin frånvaro under söndagen efter att han blivit intressant i utredningen kring rånet på Glimmergatan.

Gripandet av mannen var odramatiskt enligt polis. Mannen, som är känd av polis sedan tidigare, ska förhöras under måndagseftermiddagen.

En 19-årig kvinna som misstänks vara inblandad i rånet greps under slutet av förra veckan av polis i Mellansverige. Under tisdagen kommer häktningsförhandling att hållas mot henne i Alingsås tingsrätt.

Sedan tidigare sitter tre unga män gripna i Danmark misstänkta för delaktighet i rånet på Glimmergatan. De väntar nu på att bli utlämnade till Sverige.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.