FOTO: ALINGSÅS TIDNING/LASSE BÄCKSTRÖM
FOTO: ALINGSÅS TIDNING/LASSE BÄCKSTRÖM

Måndagsbilden

Sportarkivet

Idag presenterar vi på AT-sporten en ny satsning på vår hemsida, som vi kallar Sportarkivet. Varje vardag presenterar vi en ny godbit ur vårt digra bildarkiv på sportredaktionen där ni läsare kan få se glimtar från den lokala idrotten som den var förr. Häng med!

KOMPISAR FRÅN FÖRR. Alingsås IF:s gamle målspruta Mathias Larsson jublar tillsammans med Pelle Erlandsson på Mjörnvallen. Mathias hamnade ju som bekant i allsvenska Häcken senare medan Pelle kanske är mer bekant som tränare i IBK Alingsås för den yngre generationen.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher