Väntad seger för IBK i Göteborg

Innebandy

IBK Alingsås tog tre livsviktiga poäng i kampen om nytt kontrakt när man besegrade IBF Göteborg. Gästerna vann matchen med 7-3.

IBK kämpar med näbbar och klor i botten av tabellen, och under måndagen tog man en nödvändig seger mot särklassiga jumbon IBF Göteborg i Lisebergshallen.

Efter nio mållösa minuter kunde Andreas Glännbro ge bortalaget ledningen, och bara en och en halv minut senare ökade målfarlige backen Erik Pajnert på med sitt nionde mål för säsongen.

Innan den första perioden var över hade även Markus Anderberg hittat nätet. I den andra perioden ökade målkungen Kevin Keijsner och Sandro Johansson på IBK-ledningen, och på tavlan stod det 0-5 efter två perioder.

När Kevin Keijsner skickade in 0-6 i början av tredje var matchen definitivt i hamn för gästerna, som mot slutet slappnade av och tillät hemmalaget snygga till siffrorna.

IBK:s sjunde mål gjordes av en viss Kevin Keijsner, som nu gjort 19 mål i allsvenskan.

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher