Foto: Katrin Niklasson
POPPIS. Magnus Carlson kommer till den sista sommaronsdagen, vilket ABC:s handelsutvecklare Joakim Gustafsson och event-och utbildningsledare Mats Byström gläds över.
Foto: Katrin Niklasson
POPPIS. Magnus Carlson kommer till den sista sommaronsdagen, vilket ABC:s handelsutvecklare Joakim Gustafsson och event-och utbildningsledare Mats Byström gläds över.

Magnus Carlson till Sommaronsdagar

Alingsås

Nu är första artisten till Sommaronsdagar klar – Magnus Carlson. Han står på scen i Åmanska parken den 5 juli.
Vilka akter som underhåller alingsåsare och tillresta den 21 och 28 juni avslöjas inom kort.

– Vi är väldigt glada från ABC:s och Estrads håll att det blev så uppskattat med Sommaronsdagar förra året. Vi har fått mycket feedback och det är många som frågat om det blir något i år också, säger Mats Byström, event- och utbildningsledare på Alingsås Business Center.

Det omåttligt hyllade bandet Weeping Willows frontman Magnus Carlson medverkade i höstens upplaga av Så mycket bättre i TV4 och släppte i februari sitt nya soloalbum Den långa vägen hem.

Just nu är han ute på en lång vårturné, som fortsätter under sommaren, och den 5 juli gör han alltså ett stopp i Alingsås med sitt band.

Precis som förra året kommer biljetterna till Sommaronsdagar säljas till ett förmånligt pris, och för den som vill haffa biljetterna till alla tre spelningar finns ett paketerbjudande. Men vilka som kommer stå på scen den 21 och 28 juni är alltså inte riktigt klart än.

Även upplägget kring Sommaronsdagarna är sig likt från förra året.

– Vi öppnat vid klockan fem på eftermiddagen och då händer flera olika saker på området. Det som kommer utvecklas i år är mat och dryck. Där kommer alternativen utökas, säger Mats Byström.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher