Foto: BENGT HILMERSSONSara Åhman gratulerades till utmärkelsen av Centerkretsens ordförande Inga Olausson på kvinnodagen.
Foto: BENGT HILMERSSON
Sara Åhman gratulerades till utmärkelsen av Centerkretsens ordförande Inga Olausson på kvinnodagen.

Sara prisad kvinnlig företagare

VÅRGÅRDA

Sara Åhman, sedan 2015 hälftenägare i KonPro, har utsetts till ”Årets kvinnliga företagare i Vårgårda” av Centerpartiet och Centerkvinnorna.

Konpro står för ”kontors-och profilprodukter”, men arbetar idag endast med profilreklam på arbetskläder, kontorskläder och olika slags företagsgåvor. Företaget startades av Jörgen Carlsson och en tidigare delägare.

Innan Sara Åhman, uppvuxen i Vårgårda sedan sexårsåldern, blev delägare arbetade hon bland annat med marknadsföring och ekonomi i företaget, och tidigare som platschef på Nordic Wellness i Vårgårda. Vid sidan om hade hon också en webbutik med smycken och accessoarer. Men den avvecklades då Sara kände att fokus måste ligga på KonPro.

Sara vill vägleda och inspirera kunder med idéer om hur de kan bygga sitt varumärke och synas utåt på ett bra och representativt sätt. I ett showroom på KonPro kan kunderna komma in och känna på produkterna.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher