Rexhepi VIK:s hjälte

Fotboll

Nu vet Vårgårda IK hur det känns att vinna i division II. På lördagen besegrade nykomlingen Skoftebyn borta med 1-0 efter mål av Albinot Rexhepi.

VIK kom till matchen med en bra känsla efter krysset, 1-1, mot FC Trollhättan senast. Och den känslan bar man med sig under de 90 minuterna på Nysätra. I en jämn och fysisk match var det till slut gästerna som drog det längsta strået.

Stor matchhjälte blev Albinot Rexhepi, som skickade in 0-1 efter knappa timman. Hemmalaget, som inför matchen var obesegrat, jagade en kvittering sista halvtimman. Man gjorde det dock förgäves – och VIK kunde hålla undan till en historisk första trepoängare i division II-sammanhang.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.