Stenseke bakom HIF-segern

Fotboll

Holmalund fick en perfekt start på säsongen när man besegrade IFK Falköping hemma med 2–1 (2–0). Stor segerorganisatör var Anton Stenseke som gjorde båda Holmalunds mål.

– Vi gör en jättebra första halvlek. Tyvärr fick vi kasta om i laget lite under andra halvlek efter skador och annat, då fick vi kämpa och slita mer. Men jag tycker vi har bra koll på Falköping ändå, vi kunde vunnit med större siffror, säger tränare Johan Nilsson.

De båda målen kom i första halvlek och gästerna hade förtvivlat svårt att skapa heta chanser mot Holmalunds målvakt Jonathan Ahlqvist. Först på övertid kom reduceringen men då var det för sent, HIF kunde defilera in till en trepoängare i premiären.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.