Foto: Johan Hallberg
Förstördes i brand. Bilen som började brinna stod parkerad på ett inhägnat område.
Foto: Johan Hallberg
Förstördes i brand. Bilen som började brinna stod parkerad på ett inhägnat område.

Två bilar började brinna

Alingsås

Två bilbränder utbröt i Alingsås tidigt på tisdagsmorgonen. Orsaken till bränderna är oklar. Vid kvart i sex på tisdagsmorgonen larmades det om en bilbrand vid Inges Bil på Bolltorp. När räddningstjänsten kom till platsen var en bil övertänd, men branden var snabbt under kontroll. Ytterligare ett par bilar fick skador i samband med branden.

Ett par minuter efter branden på Inges bil fick räddningstjänsten larm om ytterligare en bilbrand på Hemvägen. Där hade det börjat brinna kring däcket på en bil. Väktare ingrep gripit snabbt och släckt branden innan den fick fäste i fordonet.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher