Två bilar krockade i centrum

Alingsås

Två bilar kolliderade på onsdagseftermiddagen i Alingsås centrum. Föraren i den ena bilen avvek från olycksplatsen men återfanns senare misstänkt drogpåverkad.

Olyckan inträffade i korsningen mellan Drottninggatan och Nygatan vid 18-tiden. Räddningstjänsten var snabbt på plats och beskriver händelsen som en mindre kollision mellan de två fordonen. Enligt polisen ska dock en person ha fått föras till sjukhus med ambulans. Den manlige föraren i den andra bilen avvek från platsen men återfanns senare. Brottsmisstanken mot föraren är avvikande från olycksplats och drograttfylla.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher