Arkivbild: BOSSE ÅSTRÖMLena Lindqvist, Alingsås HK.
Arkivbild: BOSSE ÅSTRÖM
Lena Lindqvist, Alingsås HK.

Många alingsåsare vill ha finalbiljetter

Handboll

AHK:s biljettansvarige Lena Lindqvist börjar bli van vid suget efter finalbiljetter.
– Det blir ett bra tryck i år igen, säger hon.

AT-sporten får ett samtal med Lindqvist under en liten, liten lucka i biljetthetsen som råder inför nästa veckas SM-final.
– Det är precis som vanligt ett stort tryck på biljetter men samtidigt var vi mycket bättre förberedda i år och det märks i min mailkorg, säger hon med ett skratt.
AHK är tilldelade totalt cirka 1 970 biljetter där 1 500 redan anlänt och övriga finns tilldelade vid behov.
– Runt söndag kväll borde vi ha en bättre bild över exakt hur många som kommer åka. Men helt klart är det nyttigt att vi är lite mer vana vid det här numera. Vi hade förberett för två scenarion innan matchen i onsdags och behövde bara trycka på rätt knapp när matchen var slut, säger Lindqvist och fortsätter:
– Det var värre både 2009 och 2014, då var finalen lite mer oväntad. Nu är det fjärde året i rad och då kunde vi kosta på oss att börja i alla fall tänka på en SM-final när killarna vann den tredje matchen mot Sävehof.

I år spelas finalen på en lördag vilket Lena tror kan bidra till ett ännu bättre tryck från alingsåsarna.
– Vi hade tolv bokade bussar i fjol och är än så länge uppe i sju-åtta stycken, så där får vi boka på fler. Jag kan tänka mig att, eftersom det är lördag, fler familjer kanske åker ner och gör en helg i Malmö. Sedan kan jag ju tycka att man inte bör missa bussresorna, det är alltid en otroligt häftig upplevelse och jag önskar jag själv kunde vara med på någon av dom, säger hon med ett skratt.
För all information kring biljettläge och försäljning, rekommenderas ett besök på AHK:s hemsida (www.ahk.nu).

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher