Nya problem för tågtrafiken

alingsås

En urspårning på Sävenäs rangerbangård orsakade problem för tågtrafiken på Västra stambanan under fredag eftermiddag. Det var ett godståg som spårade ur vid 13.30-tiden. Då stoppades tågen mellan Göteborg och Partille.

Cirka en timme senare började tågen rulla igen men vissa avgångar från Alingsås till Göteborg är inställda. 

Dessutom är det förseningar i tågtrafiken mellan Skövde och Falköping, också det på Västra stambanan. Det kan även förekomma stopp i trafiken. Det är två tåg som fått stopp på sträckan som håller på att evakueras. Det finns ingen tid på när detta är färdigt, uppger Trafikverket vid 15.30-tiden.

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher