Foto: Filip Landqvist
Laddar upp. Taste of Alingsås, så kommer höstens restaurangvecka att kallas. Sittandes från vänster Johan Bülling från Harrys, Anna Grill eventkoordinator Estrad och Joakim Gustafsson ABC.

Smaka på Alingsås

Alingsås

18-24 september. Då går den av stapeln. Alingsås nya restaurang- och fikavecka ”Taste of Alingsås”.
– Vi kommer kunna göra stora saker i lilla Alingsås, säger Johan Bülling från Harrys, som är en av restaurangerna i arrangemanget.

Taste of Alingsås är en satsning där lokala krögare och caféer vill få Alingsåsarna att gå ut och äta på lokal på hemmaplan.
 
– Det är väldigt lätt att sätta sig i bilen eller på tåget till Göteborg och äta där. Men nu vill vi att Alingsåsarna ska stanna och ta del av det stora restaurangutbud som faktiskt finns här i stan, säger Joakim Gustafsson, handelsutvecklare på Alingsås Business Center.
 
De datum som är satta för Taste of Alingsås är från måndagen 18 september till söndagen 24 september. Det är veckan innan ”Lights in Alingsås” drar igång. Något som arrangörerna tror kommer gynna intresset för veckan.
 
Restaurangerna förbereder en meny med en kostnad på 200 kronor för förrätt och varmrätt. Medan caféerna själva får göra ett eget upplägg efter utbud.
 
Läs hela artikeln i tisdagsutgåvan av AT.

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.