Alingsås Hockeys serie spikad

Ishockey

Alingsås Hockeys division II-serie är spikad. Jämfört med förra säsongen är den enda förändringen att Borås tar nedflyttade Hovås plats. 

Hockeytvåan A i sin helhet: Borås, Bäcken, Kungälv, Kållered, Stenungsund, Sörhaga/Alingsås, Tibro, Trollhättan, Töreboda, Ulricehamn, Vänersborg, Värnamo.

Första omgången av division 2-serierna spelas den 1 oktober och därefter följer ytterligare 21 omgångar på onsdagar och söndagar fram till den 17 december. En del av dessa speldagar kommer dock att ändras då vissa klubbar vill spela vissa omgångar på fredagar.

De fyra första lagen i vardera grupperna går vidare till Alltvåan medan resterande två gånger åtta lag spelar i fortsättningsserier. Alltvåan och dessa vårserier inleds söndagen den 7 januari 2018 och sista omgången skall vara färdigspelad den 25 februari.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.