FOTO: Mikey Lennartsson
EGEN VÄST. Susanne Johansson från Piteå med hunden Lucky, som hade en egen specialsydd skinnväst med sitt namn på!
FOTO: Mikey Lennartsson
EGEN VÄST. Susanne Johansson från Piteå med hunden Lucky, som hade en egen specialsydd skinnväst med sitt namn på!

Hund-ratals knuttar på Tånga

Vårgårda

Ända sedan 2004 har MC-klubben Vulcan Riders haft sina årliga riksträffar på Tånga hed i Vårgårda. I år deltar cirka 215 medlemmar på träffen. Tånga hed är kawasakiåkarna i Vulcan Riders andra hem. Här trivs de förträffligt bra. Anläggningen är perfekt. Den ligger nära centrum, men ändå avskilt. Här finns allt som behövs – och lite till, som exempelvis bad, bowling och minigolf.

Kultur och kult

– Jag har varit med i Vårgårda sedan 2008. Det är alltid lika roligt att komma hit, säger Tage ”Taggen” Strandell från Västerås. ”Vulkanerna” passar alltid på att göra utflykter när de träffas, som de lokala medlemmarna ordnar. – Vi har varit på en historisk tur och fått höra om Birger Jarl. Vi är kulturella och att köra MC är kult, säger Taggen.

Egen väst

På riksträffen stötte vi på folk från Piteå i norr till Malmö i söder samt några holländare och danskar. De allra flesta var tufft klädda i skinn med påsydda märken, men fräckast outfit av alla hade Susanne Johanssons lilla hund Lucky. Han hade egen skinnväst! Läs mer och se fler bilder i kommande nummer av AT.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher