Somnade i hotellfoajén- misstänkt narkotikabrott

Alingsås

Vid 23.00 på måndagskvällen kallas polisen till foajén på First Grand Hotel i Alingsås. En man i 18-årsåldern, som är uppenbart påverkad, har somnat i hotellfoajén. Mannen, som är känd av polisen sedan tidigare, tas in till stationen för provtagning. Prover tas och mannen misstänks för narkotikabrott- eget bruk. Han får tillbringa natten på polishuset och när han sedan ska få lämna polisstationen brusar han upp och slår sönder något i en cell. – Nu får han sitta kvar i förhör för misstanke om skadegörelse, uppger Mikael Holmberg, utredningsbefäl vid alingsåspolisen.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher