Arkivbild: Privat
UPPSKATTAT. Allsång på temat Astrid Lindgren var ett uppskattat inslag på Tallhyddan för två somrar sedan. Nu ger AMTS alingsåsarna chansen att återigen stämma upp i de klassiska barnvisorna.

AMTS underhåller på Nolbygård

Alingsås
För två år sedan arrangerade AMTS musikquiz och allsångskvällar på Tallhyddan. Nu ger de en favorit i repris, men denna gång på Nolbygårds ekobageri- och kafé.
 
– Det var superbra sist. Det kom fler och fler under arrangemangets gång och under avslutningen var det nog mer folk på Tallhyddan än det varit på hela sommaren, säger Malin Yring, ordförande i AMTS (Alingsås Musikteatersällskap).
 
I kväll, onsdag, arrangerar AMTS den första av fyra musikonsdagar på Nolbygård, och då är det musikalqiz som står på programmet. Veckan efter ges allsång på temat Astrid Lindgren.
– Det temat hade vi även på Tallhyddan, och det var jätteuppskattat. Det kom många familjer, säger Malin Yring.
 
Den näst sista musikonsdagen viks åt ett musikquiz på temat miljö, medan det vid det sista tillfället, den 23 augusti, återigen bjuds på allsång.
– Vi hoppas på att vädret ska bli bra så vi kan vara ute i trädgården, men om det regnar har vi möjlighet att vara inne, säger Malin.
 
 
 
 
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.