Framtidslöftet snabbast av alla

Rally

Ett par av hemmaåkarna stod för riktigt fina insatser när Kullingstrofén gick av stapeln.
Inte minst 18-årige framtidslöftet Isac Nordström.

Nordström är som sagt bara 18 år gammal men har redan gott om erfarenhet. I Kullingstrofén körde han med sin Volvo 940 i A/B – Grupp F, vann hela klassen och det dessutom på tävlingens snabbaste tid bland standardbilarna.
– En riktigt bra prestation av Isac. Han har kört i ett par år redan och började med övningskörningskylt när han var 16. Vi vet om att han är duktig och det här var väldigt bra gjort, menar tävlingsledare Joel Larsson.

En annan som hade bra fart under däcken var Lars Arvidsson i C – 2 WD-klassen.
– Han och kartläsaren Peter Svensson tog hem den klassen och man gjorde det på den snabbaste tiden som en Kullings-förare gjorde på hela tävlingen. Totalt var man 20:e snabbaste och det som C-förare. Det ska egentligen inte gå så det får man säga var en väldigt fin insats.
Även i B – 2 WD fanns lokala förare med långt fram då Christopher Sundberg, tävlande för Falköping men boende utanför Herrljunga kom tvåa och Robert Teifell från Kullings kom trea.
– Överlag har tävlingen gått väldigt bra i år. Vi hade en liten incident med en avåkning men det var ingen större fara. De som var inblandade har mest ont i mjukdelarna, men vi är alltid väldigt noga med att ta alla händelser på allvar, säger Joel Larsson.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher