Foto: JENNIFER JOHANSSON
Johanna Heleander, näringslivsutvecklare i Vårgårda.

Johanna Heleanders spellista

min spotifylista

Jag har inget speciellt musikintresse men gillar att lyssna på musik när jag kör bil och lagar mat. Min spellista är från min ”billista” och är väldigt blandad.

Jag har tagit med några låtar som fastnat från uppväxtåren utblandade med nyare låtar, oftast inlagda på listan av barnen. En artist som verkligen skrivit många intressanta låttexter är Dolly Parton. Första raderna i låten 9 to 5 beskriver mig på morgonen ganska väl 🙂

Flera av låtarna är också förknippade med resor då det brukar finnas lite mer tid. Ice Ice Baby har spelats på högsta nivå när vi svängt in på A1A och sett hav och palmer efter en lång bilresa. Dessutom spelas låten vid extra festliga tillfällen då vi har kompisar som fortfarande tycker att Vanilla Ice’s dansstil håller måttet …
Johanna Heleander

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.