Söker vittnen till misshandel

Herrljunga

En man blev misshandlad av två andra män längs väg 181 mellan Floby och Herrljunga. Nu söker polisen vittnen till händelsen och ger signalement på gärningsmännen.

Misshandeln inträffade torsdagen den 3 augusti, någon gång mellan klockan 18 och 21.45. Mannen hade parkerat sin bil nära Snipe bro över Lidan och avtagsvägen mot Annelund och tagit en promenad. När han återvände till bilen stod två för honom okända personer där.

Polisens utredare Johan Kruse säger att mannen blev misshandlad med ett tillhygge, men vill inte gå in på närmare detaljer. Kruse hoppas att vittnen till händelsen hör av sig. En efterlysning finns på polisens hemsida.

– Det bör finnas vittnen. Mannen försökte uppmärksamma förbipasserande bilar i samband med händelsen, säger Johan Kruse.

Mannen blev lindrigt skadad och behövde inte söka akut vård. Utredaren Johan Kruse vill inte säga något om orsaken till misshandeln.

De båda gärningsmännen uppges ha talat svenska och vara ljusa. En av dem ska vara i 20-30-årsåldern, 175-180 centimeter lång och ha haft keps på sig. Den andre ska vara i 45-50-årsåldern, 170 centimeter lång, vara lite kraftigare byggd och ha kort mörkt hår.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher