FOTO: Urban Kärvling
MUSIKFYND. Lionspresident Ulf Carlsson och loppmarknadsgeneral Anders Ekelund ser fram mot en trevlig lördag med mycket folk.
FOTO: Urban Kärvling
MUSIKFYND. Lionspresident Ulf Carlsson och loppmarknadsgeneral Anders Ekelund ser fram mot en trevlig lördag med mycket folk.

Dags för årets loppa!

Vårgårda

På lördag arrangerar Lions Club i Vårgårda loppmarknad. Det är 52:a året i rad. Som vanligt finns allt mellan himmel och jord till försäljning.

Redan tidigt på morgonen är det full fart vid Korsgatan, bredvid silon.

– Vi har mycket loppgods av bra kvalitet, som vi fått av våra givmilda givare, säger Ulf Carlsson, president i Lions Club Vårgårda.

AT tittade in i loppgodsmagasinet, där det i vanlig ordning fanns massor av möbler och husgeråd. Det pågick aktivitet, då lionsmedlemmar var på plats för att plocka ordning på prylar och hänga upp kläder. För det är en hel del arbete med loppmarknaden.

– Loppmarknaden har alltid varit av stor betydelse för våra intäkter tillsammans med reselotteriet och det vi får in på reklamskyltar, säger Ulf Carlsson.

– Allt vi får in på loppmarknaden är pengar som går till vår hjälpverksamhet, säger Anders Ekelund, loppmarknadsgeneral.

– Vi hjälper lokalt, nationellt och internationellt, tillägger Ulf Carlsson.

Läs mer i torsdagstidningen

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher