Foto: Claire Folger, Amazon Studios and Roadside Attractions
PRISBELÖNAD. Casey Affleck and Lucas Hedges i Manchester by the sea, som belönades med två Oscars vid Oscargalan 2017: Bästa manliga huvudroll till Affleck och Bästa originalmanus.

Dubbla visningar i filmstudion

Alingsås

På lördag drar Alingsås filmstudio igång sin höstsäsong. Med anledning av det stora intresset kommer det att ges två visningar av den film som står på programmet respektive visningsdag.

De senaste åren har det blivit en allt större tillströmning av medlemmar till Alingsås filmstudio. Därför tar vi nu föreningen steget att pröva med två visningar av den film som står på programmet respektive visningsdag.

Första filmen att visas på Palladium i höst, lördagen den 16 september, är Ljus i natten, regisserad av Aki Kaurismäki. Veckan därpå visas Kenneth Lonergans tvåfaldigt Oscarbelönade Manchester by the sea.

Då vi gått in i oktober är det Hell or high water som visas på Palladium. En film som Aftonbladets recensent Jan-Olov Andersson menar är ”film-americana när den är som bäst”. Senare i höst väntar den iranska titeln The Salesman och Ken Loachs Jag, Daniel Blake. 

Avslutar säsongen gör Nocturnal animals, regisserad av Tom Ford, som utöver filmregissör även tituleras modedesigner.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.