Foto: Martin Skoog
SVÅRT I BÖRJAN. Att äta själv kan vara svårt i början, tycker Lisa, som, dock till slut lyckas tygla den ostyriga maten.
Foto: Martin Skoog
SVÅRT I BÖRJAN. Att äta själv kan vara svårt i början, tycker Lisa, som, dock till slut lyckas tygla den ostyriga maten.

Snart fredagsmys igen

Alingsås

På fredag är det för hösten första fredagsmys på Palladium. Då kommer MolièreEnsemblen till Alingsås med föreställningen Äta själv.

Ett självförtroendestärkande måltidsäventyr – så kan föreställningen Äta själv sammanfattas.

Medverkar i denna föreställning, som handlar om att det inte är helt lätt när man är liten och köttbullarna rullar iväg och spaghettin slingar sig, gör Amanda Jansson och Thomas Eriksson.

Den 10 november är det dags för höstens andra fredagsmys. Då kommer Kompani Kläng till Palladium med föreställningen Tidsfördriv, en föreställning om leken som försvann. Det utlovas såväl dragspels- och trumpettoner som akrobatik denna fredagseftermiddag.

Höstens sista fredagsmys arrangeras den 8 december. Då är det Louise Juliusson, Torben Sigelius Kulin, Emil Klingvall och Viktoria Folkesson från Teater Jaguar som står på scen i föreställningen Det stora äventyret, regisserad av Ika Nord.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher