Foto: JENNY SCHAGERLIND
Foto: JENNY SCHAGERLIND

De har nöjdast kunder

Vårgårda

VårgårdaHus har de nöjdaste kunderna av landets alla småhustillverkare. Det visar resultatet av Prognoscentret AB branschundersökning, som mäter kundnöjdheten bland Sveriges småhusköpare.

Prognoscentret är ett oberoende analysföretag och har sedan starten 1978 utvecklats till att idag vara Nordens ledande leverantör av marknadsanalyser inom bygg, bostads- och fastighetsmarknaderna.

VårgårdaHus tillverkar drygt 300 småhus om året. På andra plats i kundnöjdhetsundersökningen kommer Fiskarhedenvillan, som producerar 650 hus om året och på tredje plats hamnar Älvsbyhus, som är Sveriges största småhustillverkare. De tillverkar drygt 1  500 småhus varje år.

”Givetvis är det skönt att få en bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt och att arbetet ger resultat. Vi är inte störst, men jag tror att vi är det företag i branschen som bryr oss mest om våra kunder”, säger Per-Erik Bonander i ett pressmeddelande.

VårgårdaHus har under många år haft som målsättning att ha marknadens nöjdaste kunder och resultatet visar att man lyckats.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher