Foto: Pressbild
UNDERHÅLLER. Lennie Norman kommer till seniormässan i Estrad.

Mässa för livserfarna

Alingsås

På måndag slår News55 upp portarna till seniormässan i Alingsås. Under dagen bjuds det bland annat på föreläsningar och underhållning med Lennie Norman.

Nyhetskanalen News55, som grundandes 2015 av Artur Ringart och Fredrik Lundberg, anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. På måndag är det Alingsås tur, då mässan kommer till Estrad Alingsås.

Just en av grundarna av News55, Artur Ringart, är den som håller i trådarna under dagen, vars program innehåller utställare, föreläsningar och paneldiskussioner från scen. Besökarna kan se fram emot underhållning med komikern Lennie Norman.

Bland föreläsarna syns bland andra Karin Asplund, familjejurist på Gillis Edman Begravning & Familjejuridik, samt Alingsås Energis VD Jan Olofzon, som kommer att resonera kring hur den framtida energimarknaden kan komma att se ut.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, RPG och SPF Seniorerna. Även från deras håll kommer det finnas representanter på plats och ta till orda under dagen.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.