Foto: Filip Landqvist  Olyckan skapade långa köer på E20 i Södra Härene.
Foto: Filip Landqvist
Olyckan skapade långa köer på E20 i Södra Härene.

Fyra skadade i olycka på E20

Södra härene

En trafikolycka inträffade på E20 i höjd med Södra Härene kyrka strax efter klockan fyra på onsdagseftermiddagen. Enligt de första uppgifterna ska två personbilar ha frontalkrockat. Fyra personer skadades och fick föras till sjukhus i samband med olyckan, en av dem fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. Enligt polis rör det sig dock inte om några livshotande skador. En stor räddningsstyrka larmades ut till olycksplatsen. E20 stängdes av i båda riktningar i samband med räddningsarbetet. Strax efter halv sex på onsdagseftermiddagen var vägen åter öppen för trafik.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher