Foto: JÖRGEN BJÖRME
Alessandro Johansson studerar sociologi och genusvetenskap vid Götebors universitet och spelar innebandy i IBK Alingsås.

”Patetiskt stort fokus på låttexter”

Min Spotifylista

Att jag var svältfödd på internationella musikinfluenser redan i unga år sätter sina tragiskt tydliga spår även på denna lista. Som relativt tondöv har jag alltid haft ett patetiskt stort fokus på låttexter.

Min musiksmak har dock för vana att mottas med himlande ögon. På den här listan trängs österbottnisk folkpop från Vasas flora och fauna med bittert (men ack så befogad) postsovjetisk antikapitalism från Björn Afzelius.
Alessandro Johansson

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.