Foto: CHRISTIAN STÅL

Martinsen utsedd till officiell ambassadör

Hästhoppning

Karin Martinsens karriär har tagit ordentlig fart de senaste åren, och är ett av landets stora framtidshopp på hästryggen. I dagarna presenterades hon som officiell ambassadör för Gothenburg Horse Show, som avgörs i februari nästa år.

– Det känns viktigt att representera på hemmaplan, eftersom jag bor så nära Göteborg. Gothenburg Horse Show är dessutom en tävling som jag själv har gått och tittat på sedan jag var liten. Det är helt otroligt att jag nu är en del av gänget, säger Karin Martinsen i ett pressmeddelande.

Som ambassadör för Gothenburg Horse Show kommer Karin Martinsen att ha en viktig roll som förebild för unga ryttare, vara tävlingarnas ”ansikte utåt” och representera Gothenburg Horse Show och ridsporten i olika sammanhang. Karin kommer även att dela med sig av glimtar från sin vardag i sociala kanaler och ge tips för att bli en bättre ryttare.

– Jag vill kunna dela med mig av mina erfarenheter och genom dessa inspirera andra. Vara en bra förebild; nyfiken, modig och ambitiös. Jag gillar att kunna dela med mig av hur det är för mig och hur jag jobbar. För mig är det en självklarhet att vara behjälplig. Jag är fortfarande samma person som tidigare, säger Karin Martinsen.

Gothenburg Horse Show avgörs i Scandinavium den 20-25 februari 2018.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.