Pressbild: Postkodlotteriet
TAR EMOT PÅ TORGET. Christian ”Kicken” Lundqvist kommer gratulera vinnarna på Stora torget.

Landar med miljoner i Alingsås

Alingsås

Postkodlotteriets Gyllene container, som innehåller tre miljoner kronor, har landat i postnummer 441 57 i Alingsås. Utdelningen av vinsterna sker på Stora torget på onsdag eftermiddag. Då avslöjas även vem som ensam vinner en miljon kronor.

Klockan 16 på onsdag eftermiddag smäller det. Då ska totalt 3 miljoner kronor fördelas mellan 217 lyckliga alingsåsare. En miljon delas av alla som har lott i postnumret, medan den andra miljonen delas av alla som har lott i rätt postkod (som är en liten del av postnumret). Sist men inte minst så vinner en person ur postkoden en miljon kronor – på sitt unika lottnummer.

Christian ”Kicken” Lundqvist äntrar scenen på Stora torget med ett tv-team i hälarna för att först gratta alla postnummervinnare. På scenen avslöjas sedan vilken postkod som delar på en miljon kronor.

När Gyllene containern till sist öppnas kommer det också avslöjas vem som ensam vinner en miljon kronor. Inslaget sänds i tv-programmet Drömpyramiden lördagen den 18 november på TV4 klockan 19.30.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.